Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی علیزاده - تحریریه پارسینه| در ویکی پدیا آمده: باغ گیاه‌شناسی ملی ایران یکی از باغ‌های گیاه‌شناسی ایران است که در یکی از غربی‌ترین نقاط شهر تهران، در منطقهٔ چیتگر در محله سروآزاد قرار دارد. این باغ زیر نظر مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور اداره می‌شود. عملیات اجرایی باغ گیاه‌شناسی ملی ایران در سال ۱۳۴۷ در اراضی چیتگر واقع در کنار اتوبان تهران-کرج آغاز گردیده  بنظر می رسد همچنان به شرط تخصیص بودجه، قابل توسعه هم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عکس : علی عیلزاده /پارسینه

از زمانی که منطقه ۲۲ تهران در انبوه ساختمان‌های سر به فلک کشیده غرق شد، پیش بینی می‌شد که آثار زیست محیطی غیر قابل جبرانی برای شهروندان به ارمغان بیاورد. در یک دهه اخیر معلوم نیست چه تصمیمی و با چه تدبیر عاقلانه‌ای منجر به توسعه سازه‌های مسکونی در این منطقه خوش آب و هوا و هدایت صد‌ها هزار نفر به این بخش از غرب تهران شد که امروز به راحتی می‌توان آثار مرگبار زیست محیطی آنرا برای دهه‌های آینده پیش بینی کرد.   عکس : علی عیلزاده /پارسینه

یکی از نقاط گردشگری بسیار جذاب در تهران باغ ملی گیاه شناسی است که اکنون در میان همین برجهای سر به فلک کشیده حبس شده و هیچ کس هم دلش برای این فضای بکر و کم نظیر نمی سوزد. فقدان دلسوزانی در شهرداری و سازمان حفاظت محیط زیست تا منابع طبیعی و گردشگری و سازمان مراتع و جنگل داری در نهایت به نابودی قریب الوقوع این باغ ایرانی منجر خواهد شد!

عکس : علی عیلزاده /پارسینه

نتیجه تصمیماتی که اساس آن پر واضح است و چیزی جدی تر و بزرگ تر از منافع مالی وسوسه انگیز برای پیمانکار تا سازمانها و نهادهای ذینفع در آن دیده نمی شود، منجر به آن خواهد شد که تا چند سال آینده بلایی عظیم بر سر این پارک زیبا و ناب در پایتخت خواهد آمد.

گسیل صدها هزار نفر انسان به این سازه های مرتفع پیامدی جز سرازیری فاضلاب انسانی شامل مواد شوینده و سمی تا آثار مخرب حضور انسانها در این حاشیه، ترافیک سنگین و آلودگی هوا، نابودی چشم انداز طبیعی به دامنه های زیبای البرز، از بین رفتن چشمه ها و سفره های زیر زمینی بخش کوچکی از آینده تاریک این پارک ملی خواهد بود.

عکس : علی عیلزاده /پارسینه

در عوض خریداران این منازل مسکونی همچون ماجرای ساکنین حاشیه دریاچه چیتگر، باید مبالغی هنگفت بابت نمای ابدی چه دامنه البرز و چه نمای باغ گیاه شناسی پرداخت کنند و چه چیزی از این تجارت بزرگ با اهمیت تر و بهتر باقی خواهد ماند؟

 

 

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: محیط زیست تهران شهرداری تهران منطقه22تهران تراکم فروشی علی علیزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۳۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکاسی از انبوه عنکبوت‌ها روی مریخ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، ویژگی هایی فصلی و عنکبوت مانند روی ترک های سطح مریخ ظاهر شده اند. مدارگرد مریخی اروپا به نام مارس اکسپرس تصاویری از ویژگی هایی کوچک و تیره رنگ در منطقه ای از مریخ به نام «اینکا سیتی»در نزدیکی قطب جنوب سیاره ثبت کرده که شبیه عنکبوت هستند.

این رویداد زمانی ظاهر می شود که گرمای نور خورشید لایه های دی اکسید کربن انباشته شده طی زمستان تاریک مریخ را گرم می کند. در مقابل یخ دی اکسید کربن در لایه زیرین به گاز تبدیل می شود که به تدریج جمع می شود و لایه رویی به قطر یک متر را می شکند.

گاز آزاد شده حامل غباری سیاه از لایه زیرین است که آن را به سمت بالا می آورد و در نهایت به انفجار غبار بالای لایه رویی یخ منجر می شود. این رویداد مانند بیرون آمدن آب از یک آبفشان قبل از ریختن روی سطح مریخ است. چنین روندی ظاهری عنکبوتی شکل و ترک خورده به وجود می آورد که قطر آن ۴۵ مترتا یک کیلومتر است.

منطقه اینکا سیتی مریخ که شبکه ای خطی از برآمدگی ها ایجاد می کند مشابه خرابه های تمدن اینکا روی زمین است.

جدیدترین تصاویر از اینکا سیتی توسط دوربین با وضوح بالای HRSC مارس اکسپرس در ۲۷ فوریه ۲۰۲۴ میلادی و در فصل پاییز مریخ ثبت شده است.

کد خبر 6089622 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • ببینید | استقرار انبوه تانک‌ها در نزدیکی رفح؛ اسرائیل آماده جنگ می‌شود؟
  • عکاسی از انبوه عنکبوت‌ها روی مریخ
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • ۵۴۳ میلیون دلار، ارزش خدمات باغ ملی گیاه شناسی
  • گره عجیب نهضت ملی مسکن
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد